A Dualitás és a Non-dualitás játéka: Szenvedés és Gyógyulás, Ébredés és Virágzás

Szenvedés és Gyógyulás

Az elménk minden helyzetre minden pillanatban folyamatosan reagál. Gondolataink és teljesítményünk is ezen reakciókon alapul. Annak ellenére, hogy harmóniára, biztonságra és szeretetre vágyunk, tudatalatti félelmeink alapjai a haragnak, utálatnak, sértődöttségnek, bűntudatnak, ellenségességnek, szomorúságnak és csalódottságnak is. Öröklött viselkedésmintáink életünk minden területére hatással vannak, beleértve a családot, a partnerkapcsolatot, munkát, egészséget és életünk minőségét. Fedezd fel, hogy hogyan működik az elme, és azután már nem lesz hatalma fölötted. A tudatosságra a tudatalatti nem tud hatni.

Tudatalatti viszonyulásod a nőhöz és a férfihoz generációkon keresztül adódott át neked. Azáltal, hogy felfedezed az önmagaddal és partnereiddel kapcsolatos rejtett, tudatalatti félelmeidet és kételyeidet, egy új, nyílt megközelítéssel állhatsz kapcsolataidat illetően. Szexualitásod is szabadon tud áramolni és élvezheted szexuális életedet is.

Negatív érzelmek stresszhormonokkal járnak együtt és megakadályozzák az energia és a szükséges kémiai anyagok áramlását, és így betegségeket hoznak létre. Azáltal, hogy felfedezed, hogy hogyan működik az elméd, túl tudsz lépni múltbeli reakciókon és a tested öngyógyító mechanizmusa természetesen indul be.

Ébredés és Virágzás

Csupán Egyetlen végnélküli létező létezik, aki mindenen és mindenkin keresztül tapasztalja létezését. Nevezik, Istennek, az Univerzumnak, a Végtelennek, a Tudatosságnak, és megannyi egyéb nevet formáltak már róla. De a legfontosabb, hogy ez te magad vagy. A te valódi önmagad.

Amikor felfedezzük igaz természetünket, mindenkiben felismerjük önmagunkat. A fizikai megjelenésünk eltér, de ez a három dimenziós fizikai világ csak töredéke a létezés teljességének. Amikor ezt felfedezed, többé már nem félsz a földi dolgoktól, mint például a halál, és élettörténeted elveszíti jelentőségét. Ugyanakkor természetes módon, mindent és minden lényt egy más szinten kezded el értékelni  és szeretni.

Önmagadnak egy közelebbi és mélyebb megfigyelése "minden alkalommal" megnyitja a végtelen önmagadhoz vezető ajtót, és nyitva is tartja, amíg végül az ajtó eltűnik és senki nem marad, akit az "ajtón kívülre" képzelhetnél. Itt kezdődik az igazi buli, tehát amikor életedet teljes mértékben megéled anélkül, hogy személyesen te élnéd. Ezen a ponton már Isten szemein keresztül tekintesz a világra, és az elme felfogását túlszárnyalva látod, hogy hogyan működnek a dolgok. Ez a te igaz és természetes állapotod. Hagyj abba ellenállni a valóságnak, és felfedezed a legegyértelműbb igazságot. Amikor ez megtörténik, ezt nevezik Megvilágosodásnak.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.