Nerella, Önismereti előadó, Life Coach

Tóth Nerella
Önismereti Előadó, Life Coach, Tudatosság Mentor
Fókuszban a tudatosság, önismeret, érzelmi intelligencia, magabiztosság, öröm és szeretet őszinte megélése, valódi önmagadra ébredés és önmegvalósítás. Láss rá az elmére, az elmén túl valódi önmagadra, értékeidre és hasznosítsd őket a gyakorlati életben!

Videó interjúkhoz görgess lejjebb 

Megjelenések

Placeholder Image

Viva Natura TV adásai (2019, 2023)
Jakab István szervezésében a házigazda Horányi Ágnes

 • Eddig csak egy szűk tartományunkat vettük figyelembe!
 • A tudatosodás veszélyei
 • Hol verik még át magukat a felébredettek?
 • Egyre többekben ébred önmagára a tudatosság! Veled is megtörtént?
 • Honnan tudhatod, hogy veled már megtörtént a felébredés?
 • Felejts el mindent, amit eddig a megvilágosodásról hallottál!
 • A megvilágosodás is csak egy újabb önámítás?
 • Bele lehet-e bolondulni a spiritualitásba?
 • Nem mind szeretet, ami annak látszik
 • Ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a pánik!
 • Mi a legfelső akarata?
Placeholder Image

Sorsfordító Fesztiválok (2020, 2021)
Házigazda: Monostori Tímea
- Mit jelent a tudatosság és mi az életfeladatod?
- Hogyan legyél ízig vérig nő?

Placeholder Image

Body and Soul Summit (2020)
Házigazda: Bacsa Hédi
- Test és Lélek harmóniája a nőiesség megélésében

Placeholder Image

Everness Fesztivál és Everness Akadémia (2019, 2021)
- Tudatosság és önmegvalósítás - Everness Indiánnyár
- A tudatos és vonzó nő titkai - Önmeghaladó Napok
- Szerelem, szex, kapcsolódás, egység

Placeholder Image

Kalifornia: Los Angeles és Westlake Village (2015)
- Előadás a tudatosságról és az önismeretről
- Előadás a tudatosságról és a művészeten keresztül felfedezett önismeret erejéről

Placeholder Image

Budapest, Csupa Nő Expo, Sütő Enikő szervezésében (2013)
Beszélgetés Joshi Bharattal és Csattos Ilonával
A tudatosság gyakorlati megvalósításáról mint nő, ill. az anya-lánya kapcsolatban

Placeholder Image

Honolulu, Hawaii, Body Mind Spirit Expo (2004)
Érzelmi Intelligencia és önismeret

Placeholder Image

Örömmel veszek részt további rendezvényeken is
Ha te is szeretnéd, hogy együttműködjünk, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot, kattints ide!

Rólam

Több, mint 25 éve segítem az embereket önmaguk megismerésében és ébedésükben, hogy tudatossá váljanak és kiteljesedett, harmonikus életet éljenek.

Egy kis történettel kezdem
Gyermekkoromban felfedeztem, hogy fokozott érzékenységgel bírok mások érzelmi, gondolati és fizikai állapotát illetően is. 
Már akkor is sokszor képes voltam rálátni magára a folyamatra is, amivel tudattalanul táplálják ezen állapotokat. Ekkor persze még nem tudtam átkommunikálni, amit tapasztaltam, mégis, mindig azon voltam, hogy jókedvre, tisztánlátásra és szeretetteljességre ösztönözzek mindenkit magam körül.

A jelentős pont 16 évesen következett be, amikor elkezdtem írni önismereti, filozófiai, az emberi lélekkel és a tudatossággal kapcsolatos témakörökben. Ráhangolódtam a csendre, és hagytam megnyilvánulni a megfogalmazhatatlant. Éveken keresztül napi szinten írtam ill. diktáltam ezen szövegeket.

Egy évvel korábban, a családom hatására, és persze velük együtt, vettem részt az első ilyen témájú programon, és hamar egyre több tanulmány következett.

Társam önmegismerésünk első időszakában, akivel évekig napi szinten együtt elemeztük az írásaimat és fedeztük fel a bennünk rejlő kincseket, édesanyám, Csattos Ilona volt.

Már igen korán el kezdtünk mind a ketten emberekkel foglalkozni, és hamar, a baráti körön túl is egyre többen vették hasznát a csendből fakadó szavaknak.

Természetesen a felismerések és megértések csak egy bizonyos pontig vezethetnek el bennünket, így az igazi kihívás a tudás mögötti bölcsesség megtestesítése. Ezt adom át másoknak is, és azóta is szeretettel hagyom, hogy egyre inkább kibontakozzon a saját és a körülöttem lévők életében is.

Különböző formákban segítem az embereket önmaguk megismerésében, és ébredésükben, hogy tudatossá és tudatos teremtővé váljanak. Az utóbbi években a találkozásoknak, előadásoknak és beszélgetéseknek jól működő, bárki számára könnyedén elérhető módja forrotta ki egyre inkább magát, és az interneten is megvalósult.

Mivel várlak az előadásokon, konzultációkon?
Kiébredni az elme, a lélek fájdalmas álmából az egyik legnagyobb öröm. Ha már eleged van a végeláthatatlan keresésből és fejlődésből, segítek élesben leleplezni hamis énképedet és megismerni a határtalan tudatosságot, aki valójában vagy. Így rózsaszín álmok kergetése ill. küszködés helyett végre igazán élhetsz. Rámutatok a benned rejlő, minden gondolatot túlszárnyaló csendre és teljességre is. Ez lehet meglepő, de mégis természetes.

Ha pedig már belepillantottál a jelen szépségébe, ideje az elme további trükkjeit is felfedni, hogy jelenléted stabilizálódhasson és hogy az élet praktikus oldalát is könnyedén vedd. Személyesen és online is ezen témákat vesszük fókuszba: Kapcsolatok, Siker, Egészség, Aktív figyelem, Egyensúly, Szeretet, Öröm, Élvezet, Inspiráció, Kreativitás, Erő, Tudás, Bölcsesség, Szabadság, Önmegismerés és Önmegvalósítás.

Mivel várlak a kreatív rajz és festés programokon?
Két meghatározó forrásból merítettem a Tudatos önismereti rajz és festés programok megalkotásához, amelyből a jelenlegi programcsokrot alkottam. Édesanyám Önismereti rajz programjait követően, ahol mellette tanársegédként is asszisztáltam, jártam a Jobb agyféltekés rajzolás módszer megalkotójánál is, és tőle is sokat tanultam. Rálátásom lett a hagyomonyostól eltérő érzékelési és ábrázolási technikákra, és megláttam, hogy mi működteti őket. Itt kapcsolódik az önismeret és az önkifejezés gyönyörű párossá, és ha eljössz, neked is ezt mutatom meg.

Hogy mi mindenről szólnak a programok?
Hogy hogyan élj kiteljesedett és tudatos életet. Beleértve az élet praktikus részét, mint pl. a Kapcsolatok, Siker és Egészség, de aktív figyelemmel mindezeknek az alapjára és egyértelmű társára is, mint az Egyensúly, a Szeretet, az Öröm, az Élvezet, az Inspiráció, az Erő, a Tudás, a Bölcsesség, a Szabadság, az Önmegismerés és az Önmegvalósítás.

Az emberi lélektan, a viselkedésgenetika, a filozófia, a pszichológia, a spiritualitás, a vallások és a keleti mesterek mondanivalójának tanulmányozása meghatározó volt, és a programokat is inspirálták. A jelen pillanatba való bepillantások igen meghatározó alkalmai voltak viszont Láma Ole Nydahl tibeti buddhista tanító Phowa kurzusai, és később az indiai Ramana Maharishi vonalát követő Papaji mester egyik tanítványának, az ugyancsak felébredett Gangajinak személyes útmutatásai is. Hálám végtelen feléjük és minden más tanítóm felé is. Édesanyámmal, Csattos Ilonával együtt indultunk, és segítettük egymást ezen tudás felfedezésében évekig.

Indigó gyermekként sok olyan képesség természetes volt számomra, amiben mások kételkednek. Ezek felfedezését kevésbé megdöbbenéssel, mint inkább kíváncsisággal és örömmel éltem meg. A tisztánlátás és az érzékeken túli érzékelés képességével indultam egész pici kortól, majd tinédzser koromtól kezdődően már tudatosan sok-sok éven át én is azt kerestem, amit te is: a választ a legmélyebb kérdésekre. Valahogyan természetes módon tudtam, hogy hogyan kell meditálni, és éveken át napi szinten csak engedtem, hogy megjelenjenek a szavak a legmélyebb csendből, hogy megmutassák azt, amit nem könnyű szavakba foglalni.

Milyen vagyok én? Folyamatosan felfedező, ébredő (merthogy ennek soha nincs vége), kibontakozó, mélyülő, kíváncsi, és szeretetteljes. Gyengéden segítelek, de időnként jól kisarkítom a lényeget, hogy könnyebben leleplezd és túlléphess rajta.

Ki vagyok én? Ha röviden kell megfogalmaznom, amit tapasztalok: ugyanaz vagyok, aki te is: maga a végtelen tudatosság és szeretet.

A célom, hogy az ébredésben, a tudatosság és az önmegvalósítás "útján" segítselek. Köszönöm, hogy itt vagy.

Van egy nagyon fontos bejelentenivalóm: Van egy új felébredett közöttünk, aki tudatosan, a dualitás világának korlátain túllátva, kiegyensúlyozott, kiteljesedett életet él. És ez a tudatos, felébredett te vagy.

Ez most meglepett? Az igazság az, hogy a tudatosság már most is éber benned, a legmélyebb szinteken már most is egyensúlyban vagy, és ami a legfontosabb, már most is magadban hordozod azt a bölcsességet, ami hozzásegít, hogy megvalósítsd életed egyik legszebb célját, és hogy ezt másokkal is megoszthasd.

Most lehet, hogy azt gondolod, hogy mindez nagyon szép, de úgy tűnik, hiába tudod mindezt, valahogy eddig mégsem ment. A megoldás pedig abban rejlik, hogy túllépsz azon, hogy csak “tudd" mindezt. Mert az információhalmaz ugyan szerves része lehet, de nem a kulcsa annak, amire vágysz. Ezt a tudást meg is kell testesíteni. Hogy hogyan? Úgy, hogy nem csak az elméddel, de a szíveddel és teljes lényeddel átadod magad belső bölcsességednek, az igazságnak, és teljes lényeddel el kezded élni. Nem csak ünnepnapokon, tréningeken, előadásokon vagy komoly problémák hatására. Nem csak akkor, ha nem megy a business, ha betegség üti fel a fejét, ha elromlik a párkapcsolatod, ha elfogy a pénzed,  vagy ha szétesik az életed, hanem mindig.

A webináriumok, intenzív workshopok és egyéni konzultációk is biztosítják, hogy folyamatosan elérhető legyen, ami fontos számodra. Minden anyag folyamatosan bővül, minden héten élő adásban, aktívan vehetsz részt a webinárium keretei között zajló előadásokon és beszélgetéseken, és kaphatsz választ az éppen aktuális kérdéseidre is. Ezen kívül elmerülhetsz az önismeret mélyében, és a tudatosság magaslataiban is a havonta megrendezett intenzív hétvégi programokon, és egyéni konzultációkra is van lehetőséged. Mindezekhez pedig ajándékként egy folyamatosan elérhető audio könyvtár is kapcsolódik változatos témákkal és meditációkkal, de a heti webináriumok felvételének videóanyaga is mindig rendelkezésedre áll itt.

A legfontosabb, ami visszaigazolódni látszik minden pillanatban pedig az, hogy a legnagyobb bölcsesség és ébredés mindig akkor fedi fel önmagát, amikor a csend újra meg újra teret kap arra, hogy mindent, amihez ragaszkodsz, elsöpörjön. Így láthatod meg ismét, hogy ki vagy, és hogy kik vagyunk mi mindannyian. Mert ez a végtelen szabadság a tiéd. És ez a végtelen bölcsesség jelen van benned. Mert ugyanez a végtelen tudatosság vagy. És meg tudod tapasztalni. A hétköznapok során is. Mert a hétköznapok is ennek a teljességnek része 🙂

Úgyhogy ha szeretnéd, akkor itt egy útmutató, hogy ezt te is lásd. Hogy így hamarabb ráébredhess, hogy ki is vagy valójában. Hogy tudatos életet élhess, szeretettel és örömmel telve, egyensúlyban, egészségben, örömteli kapcsolatokkal és sikeresen, de mindenekelőtt teljességben. Ahol nem a tudattalan érzelmek és gondolatkörök élik helyetted az életedet, hanem jelen van az, ami állandó, aki te valójában vagy az egó önbecsapásaitól mentesen.

A tudatosság irányába vezető folyamat természetes része, hogy megválogatod, mit nézel, hallgatsz és olvasol. A következő lépés pedig az, hogy meg is tudd élni, amit begyűjtöttél. Többek között ez itt a cél. Hogy ezt megvalósítsd. És erre invitállak meg.

Légy részese ennek a közösen megélt, mégis a leginkább rólad szóló ébredésnek, ITT ÉS MOST!

Szeretettel várlak tehát, hogy  találkozhass végre valódi önmagaddal, és hogy felfedezd valódi erejét, szabadságát, tisztaságát, szépségét és teljességét is annak, aki mindig is voltál, és mindig is vagy.

Szeretettel:
Nerella

Videó interjúk, beszélgetések

Az alábbi hét videóban a tudatossággal kapcsolatos témákba is betekintést nyerhetsz és rólam is szó esik. A beszélgetések a Viva Natura TV (VNTV) műsorán, Horányi Ágnes vezetésével készültek. Köszönet érte. A videók címei kissé provokálóak helyenként, de a lényeg a videókból kiderül.

1.
Egyre többekben ébred önmagára a tudatosság! Veled is megtörtént?
(2019. május 30.)

2.
A megvilágosodás is csak egy újabb önámítás?
(2019. június 21.)

3.
Honnan tudhatod, hogy veled már megtörtént a felébredés?
(2019. augusztus 1.)

4.
Felejts el mindent, amit eddig a megvilágosodásról hallottál!
(2019. szeptember 5.)

5.
Bele lehet-e bolondulni a spiritualitásba?
(2019. október 24.)

6.
Nem mind szeretet, ami annak látszik
(2019. november 28.)

7.
Ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a pánik!
(2020. március 6.)

Szeretettel várlak az alábbiakra

webinárium és médiatár Nerella

Tudatosság Webináriumok

Interaktív, élő előadások hetente, tudatos jelenléttel. Plusz több, mint 230 órányi felvétel megtekinthető.

Részletek
egyéni konzultációk Nerella

Egyéni Konzultációk

Privát beszélgetések a céljaidra fókuszálva. Online történnek könnyed, szeretetteljes hangulatban.

Részletek
online kurzusok Nerella

Online Workshopok

Online, interaktív önismereti programok. Az élőben tartott kurzusok felvételről is elvégezhetőek.

Részletek