Konzultációk

Erőteljes, hatékony, gyorsan működtethető, célirányos egyéni beszélgetések.
Közel 30 év tapasztalatával.

Egyéni konzultációk Nerella Tudatosság Itt és Most

IGEN, ITT AZ IDEJE

Ideje, hogy kezedbe vedd a sorsodat, hogy tudatos életet élj, hogy ne csak hallgasd a bölcsességeket, de hogy a gyakorlatban is megvalósítsd végre, amire vágysz! Mert ez mind a te kezedben van.

Az egyéni konzultációk 1-2 órás bensőséges, melegséggel és szeretettel teli, mély beszélgetések, ahol az elmén túli, a legbelsőbb bölcsességedből megjelenő érzéseknek, képeknek és szavaknak is teret adunk. Igen, valóban. Mert ez mind benned van, mert megérdemled és mert itt az ideje!

Egyéni konzultációk Nerella Tudatosság Itt és Most

CÉLIRÁNYOS IRÁNYMUTATÁSSAL

Célirányosan, közvetlen és egyértelmű szembesülésekkel, az elméd illúzióinak leomlásával, elmélyüléssel, feltöltődéssel, új erőre kapva, gyakorlati megvalósítással telik majd ez az időszak.

Videó-konferencián beszéljük át mindazt, ami szükséges a változásokhoz, a kibontakozáshoz és a mélyüléshez, egy könnyed és szeretetteljes hangulatban, amelyben teljes figyelmet kapsz, amelyben közösen nevetünk és ahol persze még a könnyek is megjelenhetnek.

Témáink az igényeidtől, a nyitottságodtól és attól függnek, hogy "mire van szükséged", ill. "mire állsz készen".

Egyéni konzultációk Nerella Tudatosság Itt és Most

A FOLYAMAT, AMIN KERESZTÜL VEZETLEK

 • Jelenlegi helyzeted és valódi belső hozzáállásod tisztánlátása.
 • Gondolati káosz felszámolása.
 • Érzelmi folyamatok és belső reakciók tisztázása.
 • Mik a legfontosabb, mélyről fakadó céljaid.
 • Mire számíthatsz a jövőben, ha a jelenlegi módon folytatod az életedet.
 • Mi akadályoz meg abban, hogy elérd a céljaidat, és hogyan léphetsz túl rajtuk.
 • Önértékelésed és sikereid kulcsai.
 • Tevékenységeid és kapcsolataid dinamikája a jelenben, és azok hatása az életedre.
 • Családi, öröklött generációs minták felfedezése és életedre való hatásának megértése.
 • Tudattalan szokások felfedése és felszámolása, új, pozitív szokások gyakorlati alkalmazása.
 • A tudatos figyelemirányítás értéke, hogyanja és könnyed, természetes alkalmazása.
 • Melyek a valódi értékeid és hogyan használd azokat, hogy elérd a céljaidat.
 • Milyen eszközöket használj a tudatos jelenlét megélésére és a benne való stabilizálódásra.
 • Szeretetteljes figyelemmel melletted vagyok a folyamatban és a megvalósításban, a mindennapokban.
Kapcsolatok

KAPCSOLATOK

Párkapcsolat
Családi kapcsolatok
Munkahelyi kapcsolatok
Egyedüllét és kapcsolódás

Kapcsolatok

ÖNBIZALOM, MAGABIZTOSSÁG

Értéked, erőd felfedezése
Korlátaid ledöntése
Céltudatos megvalósítás
Siker, eredményesség

Kapcsolatok

TUDATOSSÁG, STABILITÁS

Spirituális ego csapdák
Rálátás az elmére
Belső csendből a matériába
Elméletből gyakorlat

Egyéni konzultációk Nerella Tudatosság Itt és Most

INGYENES BESZÉLGETÉS

Szeretettel várlak egy 20-30 perces, ingyenes, feltáró beszélgetésre, ha kérdéseid vannak a konzultációk hogyanját illetően vagy ha csak szeretnél megbizonyosodni, hogy ez az, amire szükséged van. Örömmel válaszolok a kérdéseidre ebben a 20-30 percben, és mindent egyeztetünk, még mielőtt tényleges konzultációra kerülne sor.

Feltáró beszélgetés foglalása
Konzultációs időpont foglalás

HOGYAN JELENTKEZZ?

ℹ️ 1. Olvasd el az ezen oldalon található információkat.
🗣️ 2. Foglalj egy igyenes, feltáró beszélgetést (ha szeretnél). 

💳 3. Válaszd ki a lap alján és vásárold meg a konzultációs csomagot. 
🗓️ 4. Foglalj konzultációs időpontot (a naptárból vagy velem egyeztetve). 

🎁 5. Tekintsd meg a 60 perces előkészítő ajándék videót.
🧡 6. Csatlakozz a megfelelő időpontban és konzultálunk. 

Konzultációs időpont foglalás
Nerella Konzultációk

Hogyan zajlanak a konzultációk?

Az alkalmak hossza
Az első alkalom általában 120 perces, majd minden további alkalom 80-90 percet vesz igénybe.

A folyamat hossza
Egy konzultációs folyamat alap esetben két hónapon át tart, amelyen hetente érdemes résztvenni. A beszélgetések között is lehetőséged van megfigyelni önmagadat, és alkalmazni a megbeszélteket. A két hónap során végig megmarad a folyamatosság a feltárásban és az iránymutatásban, ezáltal pedig a megvalósításban is. Ha esetleg valamelyik héten nem tudjuk megoldani a beszélgetést, akkor annyival kitolódik a folyamat teljes időtartama, ezt igény szerint rugalmasan kezeljük.

A beszélgetések formája
Négy szem közt, online találkozunk ezen beszélgetéseken, könnyed, szeretetteljes hangulatban. Ezek élő, online videohívások formájában történnek számítógépen, tableten vagy pedig okostelefonon keresztül. A Zoom nevű alkalmazást használjuk hozzá. Mindehhez a szükséges információkat az időpontok foglalásakor kapod meg emailben.

Mennyire hatékonyak a konzultációk?

Ezek a tudatossággal átitatott alkalmak célirányosak. A gyakorlat azt mutatja, hogy legtöbbször már az első alkalommal olyan mély pontra jutunk, ahol nem csak egyetlen probléma gyökerét tárjuk fel, de klienseim rálátást kapnak az egész életük meghatározó mozgatórugóira és egy újfajta tudatosságra is.

Ezáltal nem kell hónapokon vagy éveken keresztül bogozgatni a megfejtést. Megértést és betekintést kaphatsz nagy mélységekben és céltudatosan, mégis tág perifériával az élet és a tudatosság különböző területeire, és a nagy egészére vonatkozóan is.

Kinek szólnak a konzultációk?

Szeretettel várlak akkor is, ha kezdő vagy, ha a hétköznapi kérdésekben és az elme működésének alapjait felderíteni kérsz segítséget, és nagy örömmel segítek rálátni a megoldásra akkor is, ha haladóként jössz hozzám. Az élet nevű csoda folyamatosan bontakozik ki szemeink előtt, és a legtöbben úgy látjuk, hogy ennek a gyönyörű ébredésnek soha nincs vége...

A legnagyobb szeretettel fogadlak, ha úgy érzed, hogy a következő lépés életedben a "felébredés", de tudd, hogy ezt mindig a belső működésekre való rálátás alapozza meg, hiszen az elme zaján túllátva pillantjuk meg valódi lényünk mélységét, tehát elvárások nélkül indulj, és hagyd, hogy szinte meglepjen, amit csak meg kell, hogy tapasztalj.

A konzultációk neked szólnak, ha szeretnéd feltárni a hamis énképedet, és felfedezni igaz önmagadat, hogy végre olyan életet élhess, amilyet szeretnél.

Kinek NEM javaslom ezen konzultációkat?

NEM javaslom Neked ezen beszélgetéseket, ha úgy érzed, hogy még nem állsz készen a változtatásra, ill. ha teljes mértékben a külvilág és a körülmények áldozatnak érzed magadat. Akkor sem javaslom, ha nem vagy még tudatában a saját erődnek és az érzelmeid ill. gondolataid saját életedre gyakorolt hatásának, ill. ha ezekből szinte még semmit sem fedeztél fel eddig.

Ha úgy érzed, hogy egyedül még nem tudsz lépéseket tenni az általad vágyott / kitűzött irányokba, akkor valószínűleg vannak számodra hasznosabb segítői formák, és inkább azokat javaslom, hogy vedd igénybe.

Hány alkalmat javaslok?

Mivel egy folyamat által jutottál el a jelenlegi pontra, egy folyamat fog erről a pontról kivezetni is. Az első alkalom lehetőséget nyit, hogy belekóstolj velem a lényegbe. Úgy igazán. 120 percen keresztül - és intenzíven, majd meglátod.

Mégis, egy átfogó, két hónapos csomagot javaslok, hogy egy csodás folyamaton haladjunk együtt, hogy minden számodra lényegesről szó essen, hogy ráláss az elméd ill. a tudatosság eddig előled rejtőző működésére, ill. arra, hogy hogyan lehet másképpen. Mindig egy folyamat indul be a beszélgetések hatására, és így minden kérdésed válaszra lelhet.

A folyamat persze mindenkinél egyedi. A célom természetesen nem az, hogy végeláthatatan konzultációktól függjön az életed, hanem hogy te magad fedezd fel a benned rejlő bölcsességet és erőt, és azokból táplálkozz, ill. építkezz minél előbb.

A beszélgetések között egy hét, max. két hét eltelte a legoptimálisabb. Igény szerint egyeztetjük ezek témáját és menetét is.

Hogyan segítelek?

Segítségemmel egy gyengéd, ugyanakkor célirányos iránymutatást kaphatsz, amelyben felfedezheted, hogy mi tart vissza, hogy mit kell tenned, hogy mi az, ami itt és most van, és ami segít, hogy megláthasd a valóságot és igaz önmagadat.

Az önismerettel indítva a cél először is feltárni érzelmi és gondolati köreidet, végre megélni és teljes mértékben megismerni, amit eddig elkerültél vagy elfojtottál. Ezen kívül a cél az, hogy azáltal, hogy ezek erejüket vesztik, hogy megismered valódi, meglévő értékeidet, és hogy új, pozitív szokásokat alakítunk ki, elhagyni a generációs, öröklött viselkedésmintáidat, amik eddig rejtve irányították az életedet.

Az elme folyamatain túl már találkozhatsz a valódi önmagaddal és felfedezheted a tudatosság határtalan jelenlétét. A tudatos élet lehetősége így nem csak "távolinak" vagy éppen "közelinek" tűnhet, de egyértelműen ennek megvalósítása kezdődik el, ha így döntesz. A több alkalmas konzultációs csomag neve ez is lehetne: "Nézz szembe, ébredj és élj!".

Mi a te feladatod a folyamatban?

Én a legjobb tudásom szerint segítelek, és itt igen csak gyorsan szembetalálkozol a kulccsal, ha benned van az elhatározás. Már nem fog talánynak tűnni, hogy mi zajlik benned.

Ugyanakkor nem árulok zsákbamacskát: az is fontos, hogy ne csak felfedezd, hogy felismerd és leleplezd a folyamatot, illetve ami benned zajlik, de hogy alkalmazd is, amit meglátsz, hogy irányítsd figyelmedet egy új módon arra, ami a célod, hogy adj teret az újnak, és légy aktív a folyamatban.

Praktikus tanácsokat is megosztok veled, és világossá válik, hogy az erő mindezekhez nem egy külső forrásból fakad, hanem benned rejlik és azonnal hasznosítható.

Fontos tehát, hogy te is részt vegyél a folyamatban, hogy meg legyen az elhatározás és a hajlandóság is, hogy nyitott légy, és hogy meglépd, amit kell. Így a hatékonyság és az eredmény szintén a te kezedben van és valósul meg.

Összegzés

Szeretettel várlak ezekre az izgalmas és mély önmegismerő találkozásokra. Válaszd ki a számodra legkényelmesebb időt és formát, és kapcsolódjunk!

KONZULTÁCIÓ VÁSÁRLÁSA

1. Kattints a lentiek közül a kívánt opcióra.
2. Töltsd ki az űrlapot és rendezd a díját. (Utalás esetén várd meg a visszaigazoló emailt a foglalási linkhez.)
3. Foglalj időpontot az online naptár segítségével vagy igény szerint egyéni egyeztetéssel (a kapcsolati űrlap használatával).

Nem állsz még készen?
Ha vannak még kérdéseid, hogy megbizonyosodj, valóban erre van-e szükséged, akkor kérlek, hogy görgess fe a lap elejére, és foglalj időpontot egy ingyenes, egyeztető beszélgetéshez.

Ajándék videó 🎁
Vásárlást követően hozzáférést kapsz egy 1 órás, előkészítő, ajándék videó anyaghoz is. Ez segít, hogy a beszélgetésünket megalapozza, és így több időt tölthetünk a személyes témákkal.

VÁLASSZ AZ ALÁBBIAK KÖZÜL, ÉS KATTINTS: