VIP Konzultációk

Erőteljes, hatékony, gyorsan működtethető, célirányos beszélgetések
közel 30 év tapasztalatával

Egyéni konzultációk Nerella Tudatosság Itt és Most

IGEN, ITT AZ IDEJE

Ideje, hogy kezedbe vedd a sorsodat, hogy tudatos életet élj, hogy ne csak hallgasd a bölcsességeket, de hogy a gyakorlatban is megvalósítsd végre, amire vágysz! Mert ez mind a te kezedben van.

Az egyéni konzultációk 1-2 órás bensőséges, melegséggel és szeretettel teli, mély beszélgetések, ahol az elmén túli, a legbelsőbb bölcsességedből megjelenő érzéseknek, képeknek és szavaknak is teret adunk. Igen, valóban. Mert ez mind benned van, mert megérdemled és mert itt az ideje!

Egyéni konzultációk Nerella Tudatosság Itt és Most

CÉLIRÁNYOS IRÁNYMUTATÁSSAL

Célirányosan, közvetlen és egyértelmű szembesülésekkel, az elméd illúzióinak leomlásával, elmélyüléssel, feltöltődéssel, új erőre kapva, gyakorlati megvalósítással telik majd ez az időszak.

Videó-konferencián beszéljük át mindazt, ami szükséges a változásokhoz, a kibontakozáshoz és a mélyüléshez, egy könnyed és szeretetteljes hangulatban, amelyben teljes figyelmet kapsz, amelyben közösen nevetünk és ahol persze még a könnyek is megjelenhetnek.

Témáink az igényeidtől, a nyitottságodtól és attól függnek, hogy "mire van szükséged", ill. "mire állsz készen".

Egyéni konzultációk Nerella Tudatosság Itt és Most

INGYENES, EGYEZTETŐ BESZÉLGETÉS

Szeretettel várlak egy 20-30 perces ingyenes feltáró beszélgetésre, ha kérdéseid vannak a konzultációk hogyanját illetően vagy ha csak szeretnél megbizonyosodni, hogy ez az, amire szükséged van. Örömmel válaszolok a kérdéseidre ebben a 20-30 percben, és mindent egyeztetünk, még mielőtt tényleges konzultációra kerülne sor.

Egyeztető beszélgetés foglalása
Egyéni konzultációk Nerella Tudatosság Itt és Most

HOGYAN JELENTKEZZ?

1. Olvasd el az ezen oldalon található információkat.
2. Foglalj egy igyenes, egyeztető beszélgetést (ha szeretnél).

3. Válaszd ki a lap alján és vásárold meg a konzultációs csomagot.
4. Foglalj konzultációs időpontot (a naptárból vagy velem egyeztetve).

5. Tekintsd meg a 60 perces előkészítő ajándék videót.
6. Csatlakozz a megfelelő időpontban és konzultálunk. ❤️

Konzultációs időpont foglalás
Nerella Konzultációk

Hogyan zajlanak a konzultációk?

A konzultációk alkalmanként 60-120 perces, privát beszélgetések, amelyeknél az első alkalom akár két óra hosszúságúra is nyúlhat. Ezek élő, online videohívások, amelyek számítógépen, tableten vagy okostelefonon történnek, ahol látjuk és halljuk is egymást. Zoom alkalmazás használatával végezzük. A szükséges linket és egyéb információkat az időpont foglalásakor küldjük.

Privát módon történnek, könnyed, szeretetteljes hangulatban. Konzultációkon 1-2 hetente célszerű résztvenni. Ez idő alatt lehetőséged van megfigyelni önmagadat, alkalmazni a megbeszélteket és a folyamatosság is megmarad.

Mennyire hatékonyak a konzultációk?

Ezek a tudatossággal átitatott alkalmak igencsak célratörőek és legtöbbször már az első alkalommal olyan mély pontra jutunk, ahol nem csak egyetlen egy probléma gyökerét tárjuk fel, de rálátást kaphatsz az egész életedre és egy újfajta tudatosságra.

Ezáltal pedig nem kell hónapokon vagy éveken keresztül bogozgatni a megfejtést. Megértést és betekintést kaphatsz nagy mélységekben és célirányosan, mégis tág perifériával az élet és a tudatosság különböző területeire, és a nagy egészére vonatkozóan is.

Kinek szólnak a konzultációk?

Szeretettel várlak akkor is, ha kezdő vagy, ha a hétköznapi kérdésekben és az elme működésének alapjait felderíteni kérsz segítséget, és nagy örömmel segítek rálátni a megoldásra akkor is, ha haladóként jössz hozzám. Az élet nevű csoda folyamatosan bontakozik ki szemeink előtt, és a legtöbben úgy látjuk, hogy ennek a gyönyörű ébredésnek soha nincs vége...

A legnagyobb szeretettel fogadlak, ha úgy érzed, hogy a következő lépés életedben a "felébredés", de tudd, hogy ezt mindig a belső működésekre való rálátás alapozza meg, hiszen az elme zaján túllátva pillantjuk meg valódi lényünk mélységét, tehát elvárások nélkül indulj, és hagyd, hogy szinte meglepjen, amit csak meg kell, hogy tapasztalj.

Kinek javaslom, hogy konzultáljunk?

A konzultációk neked szólnak, ha szeretnéd feltárni a hamis énképedet, és felfedezni igaz önmagadat, hogy végre olyan életet élhess, amilyet szeretnél.

Hány alkalmat javaslok?

Mivel egy folyamat által jutottál el a jelenlegi pontra, egy folyamat fog erről a pontról kivezetni is. 5 alkalmat mindenképpen javaslok, hogy minden számodra lényegesről szó essen, amivel már el tudsz indulni önmagad felé, hogy ráláss az elméd ill. a tudatosság esszenciális működésére, és mert mindig egy folyamat indul be a beszélgetések hatására, amelyben fontos, hogy legyen melleted valaki, és hogy az újonnan megjelenő kérdéseid is választ kaphassanak.

A folyamat persze mindenkinél egyedi, annak tartalmát és hosszát tekintve is. A célom persze nem az, hogy végeláthatatan konzultációktól függjön az életed, hanem hogy te magad fedezd fel a benned rejlő bölcsességet és erőt, amely aztán segít a továbbiakban.

A beszélgetések között kb. 1-2 hét szünet a legoptimálisabb. Természetesen igény szerint egyeztetjük ezek témáját és menetét is.

Hogyan segítelek?

Segítségemmel egy gyengéd, ugyanakkor célirányos iránymutatást kaphatsz, amelyben felfedezheted, hogy mi tart vissza, hogy mit kell tenned, hogy mi az, ami itt és most van, és ami segít, hogy megláthasd a valóságot és igaz önmagadat.

Az önismerettel indítva a cél először is feltárni érzelmi és gondolati köreidet és elhagyni a generációs, öröklött viselkedésmintáidat, amik eddig rejtve irányították az életedet.

Az elme folyamatain túl pedig már találkozhatsz a valódi önmagaddal és felfedezheted a tudatosság határtalan jelenlétét. A tudatos élet lehetősége így nem csak közelinek tűnhet, de egyértelműen ennek megvalósítása kezdődik el, ha így döntesz. A több alkalmas konzultációs csomag neve "Nézz szembe, ébredj és élj!".

Mi a te feladatod a folyamatban?

Én a legjobb tudásom szerint segítelek, és itt igen csak gyorsan szembetalálkozol a kulccsal, ha benned van az elhatározás. Már nem fog talánynak tűnni, hogy mi zajlik benned.

Ugyanakkor nem árulok zsákbamacskát: az is fontos, hogy ne csak felfedezd, hogy felismerd és leleplezd a folyamatot, illetve ami benned zajlik, de hogy alkalmazd is, amit meglátsz, hogy irányítsd figyelmedet egy új módon arra, ami a célod, hogy adj teret az újnak, és légy aktív a folyamatban.

Praktikus tanácsokat is megosztok veled, és világossá válik, hogy az erő mindezekhez nem egy külső forrásból fakad, hanem benned rejlik és azonnal hasznosítható.

Fontos tehát, hogy te is részt vegyél a folyamatban, hogy meg legyen az elhatározás és a hajlandóság is, hogy nyitott légy, és hogy meglépd, amit kell. Így a hatékonyság és az eredmény szintén a te kezedben van.

Hogyan tovább a konzultációk után?

A konzultációkat követően vagy akár már azokkal egyidőben, javaslom a 440+ órányi videót tartalmazó Tudatosság Webináriumokat, ill. a 60-180 napos intenzív programokat: I. A Tudatosság Esszenciái, II. Gyengéd Ébredés, III. Éberség és Stabilitás.

Ezek kiváló eszközök arra, hogy tovább veled lehessek a folyamatban akkor is, amikor éppen nem merülünk hosszas beszélgetésekbe, hogy ilyen módon is segíthesselek a figyelmedet a lényegen tartani, ill. hogy a későbbiekben felmerülő kérdéseidre is választ kaphass. Az intenzív programokon ugyanis videók, heti élő meetingek, mobil alkalmazésos emlékeztetők és rövid egyéni konzultációk is segítenek, a továbbiakban is.

Természetesen bármikor részt vehetsz a későbbiekben is konzultációkon minden egyéb programtól függetlenül is, vannak, akik egy bizonyos idő elteltével ismét hasznosnak találják a felmerülő magán jellegű kérdések tisztázását.

Kifejezetten erre ad lehetőséget a lenti, 8 alkalmas konzultációs csomag is, amely azoknak szól, akik már ráláttak velem az elme működésének alapjaira az öt alkalmas csomagot ill. bármely több hónapos programot követően, és ezért itt az első, nagyobb hangvételű beszélgetést több, rövidebb alkalom követi. Ennél lehet akár ritkábban találkozva, egy hosszabb időszakot felölelő kapcsolatot tartani vagy éppen sűrű beszélgetésekkel, még intenzívebbé tenni a folyamatot, attól függően, hogy mi a célod.

Természetesen az egy napos online workshopok elvégzését is mindig szeretettel ajánlom, hiszen azokban is csodásan elmélyülünk egy-egy témában.

Összegzés

Szeretettel várlak tehát ezekre az izgalmas és mély önmegismerő találkozásokra. Válaszd ki a számodra legkényelmesebb formát, és találkozzunk élőben!

KONZULTÁCIÓS IDŐPONT FOGLALÁS

1. Kattints az alábbiak közül a kívánt konzultációs csomagra.
2. Töltsd ki az űrlapot és rendezd a díját.
3. Foglalj időpontot az online naptár segítségével vagy egyéni egyeztetéssel.

Nem állsz még készen?
Ha vannak még kérdéseid, hogy megbizonyosodj, valóban erre van-e szükséged, akkor kérlek, hogy görgess fe a lap elejére, és foglalj időpontot egy ingyenes, egyeztető beszélgetéshez.

Ajándék videó 🎁
Vásárlást követően azonnal hozzáférést kapsz egy 1 órás, előkészítő, ajándék videó anyaghoz is. Ez segít, hogy a beszélgetésünket megalapozza, és így több időt tölthetünk a személyes témákkal.