Egyéni konzultációk

Egyéni konzultációk Nerella Tudatosság Itt és Most

Az egyéni konzultációk 1-2 órás privát beszélgetések, ahol az elmén túl a legbelsőbb bölcsességből megjelenő szavaknak is teret adunk. Videó-konferenciával történnek, könnyed, szeretetteljes hangulatban. Témái mindig az adott egyén igényeitől, nyitottságától és attól függnek, hogy "mire van szüksége", ill. "mire áll készen". Részletek itt lentebb. Jelentkezéshez görgess a lap aljára.

INTRO BESZÉLGETÉS
Szeretnél egy 10-15 perces, ingyenes előzetes beszélgetést, mielőtt konzultálunk, hogy megerősítsen a döntésedben? 
Ehhez egyeztessünk időpontot, írd meg nekem, hogy mely napok megfelelőek számodra. Üzenet küldéshez kattints ide!

Beszámoló két édesanyától, akiknek megváltozott az élete és a gyermekeivel való kapcsolata a tudatosság által

Most nemrég, az Anyák napja apropóján születtek a felvételek

 
 

Hogyan jelentkezz konzultációra?

1. Olvasd el a konzultációkra vonatkozó információkat.
2. Görgess a lap aljára, válaszd ki a megfelelő csomagot, kattints a képre, majd kövesd a fizetéshez szükséges lépéseket.
3. Foglalj időpontot a megjelenő online naptár segítségével vagy pedig személyes egyeztetéssel.

Hogyan zajlanak a konzultációk

A konzultációk alkalmanként 60-90 perces, privát beszélgetések, amelyeknél az első alkalom akár 2 óra hosszúságúra is nyúlhat. Ezek élő, online videohívások, amelyek számítógépen vagy okostelefonon történnek, ahol látjuk és halljuk is egymást. Skype, Messenger, Viber, FaceTime vagy WhatsApp használatával végezzük.

Privát módon történnek, könnyed, szeretetteljes hangulatban. Konzultációkon 1-2 hetente célszerű résztvenni. Ez idő alatt lehetőséged van megfigyelni önmagadat, alkalmazni a megbeszélteket, és a folyamatosság is megmarad.

Mennyire hatékonyak

Ezek a tudatossággal átitatott alkalmak igencsak célratörőek és legtöbbször már az első alkalommal olyan mély pontra jutunk, ahol nem csak egyetlen egy probléma gyökerét tárjuk fel, de rálátást kaphatsz az egész életedre és egy újfajta tudatosságra.

Ezáltal pedig nem kell hónapokon vagy éveken keresztül bogozgatni a megfejtést. Megértést és betekintést kaphatsz nagy mélységekben és célirányosan, mégis tág perifériával az élet és a tudatosság különböző területeire, és a nagy egészére vonatkozóan is.

Kinek szólnak

Szeretettel várlak akkor is, ha kezdő vagy, ha a hétköznapi kérdésekben és az elme működésének alapjait felderíteni kérsz segítséget, és nagy örömmel segítek rálátni a megoldásra akkor is, ha haladóként jössz hozzám. Az élet nevű csoda folyamatosan bontakozik ki szemeink előtt, és a legtöbben úgy látjuk, hogy ennek a gyönyörű ébredésnek soha nincs vége...

A legnagyobb szeretettel fogadlak, ha úgy érzed, hogy a következő lépés életedben a "felébredés", de tudd, hogy ezt mindig a belső működésekre való rálátás alapozza meg, hiszen az elme zaján túllátva pillantjuk meg valódi lényünk mélységét, tehát elvárások nélkül indulj, és hagyd, hogy szinte meglepjen, amit csak meg kell, hogy tapasztalj.

Hogy kinek javaslom, hogy konzultáljunk?

A konzultációk neked szólnak, ha szeretnéd feltárni a hamis énképedet, és felfedezni igaz önmagadat, hogy végre olyan életet élhess, amilyet szeretnél.

Hány alkalmat javaslok

Mivel egy folyamat által jutottál el a jelenlegi pontra, egy folyamat fog erről a pontról kivezetni is. 5 alkalmat mindenképpen javaslok, hogy minden számodra lényegesről szó essen, amivel már el tudsz indulni önmagad felé, hogy ráláss az elméd ill. a tudatosság esszenciális működésére, és mert mindig egy folyamat indul be a beszélgetések hatására, amelyben fontos, hogy legyen melleted valaki, és hogy az újonnan megjelenő kérdéseid is választ kaphassanak.

A folyamat persze mindenkinél egyedi, annak tartalmát és hosszát tekintve is. A célom persze nem az, hogy végeláthatatan konzultációktól függjön az életed, hanem hogy te magad fedezd fel a benned rejlő bölcsességet és erőt, amely aztán segít a továbbiakban.

A beszélgetések között kb. 1-2 hét szünet a legoptimálisabb. Természetesen igény szerint egyeztetjük ezek témáját és menetét is.

Hogyan segítelek

Segítségemmel egy gyengéd, ugyanakkor célirányos iránymutatást kaphatsz, amelyben felfedezheted, hogy mi tart vissza, hogy mit kell tenned, hogy mi az, ami itt és most van, és ami segít, hogy megláthasd a valóságot és igaz önmagadat.

Az önismerettel indítva a cél először is feltárni érzelmi és gondolati köreidet és elhagyni a generációs, öröklött viselkedésmintáidat, amik eddig rejtve irányították az életedet.

Az elme folyamatain túl pedig már találkozhatsz a valódi önmagaddal és felfedezheted a tudatosság határtalan jelenlétét. A tudatos élet lehetősége így nem csak közelinek tűnhet, de egyértelműen ennek megvalósítása kezdődik el, ha így döntesz. A több alkalmas konzultációs csomag neve "Nézz szembe, ébredj és élj!".

A te feladatod a folyamatban

Én a legjobb tudásom szerint segítelek, és itt igen csak gyorsan szembetalálkozol a kulccsal, ha benned van az elhatározás. Már nem fog talánynak tűnni, hogy mi zajlik benned.

Ugyanakkor nem árulok zsákbamacskát: az is fontos, hogy ne csak felfedezd, hogy felismerd és leleplezd a folyamatot, illetve ami benned zajlik, de hogy alkalmazd is, amit meglátsz, hogy irányítsd figyelmedet egy új módon arra, ami a célod, hogy adj teret az újnak, és légy aktív a folyamatban.

Praktikus tanácsokat is megosztok veled, és világossá válik, hogy az erő mindezekhez nem egy külső forrásból fakad, hanem benned rejlik és azonnal hasznosítható.

Fontos tehát, hogy te is részt vegyél a folyamatban, hogy meg legyen az elhatározás és a hajlandóság is, hogy nyitott légy, és hogy meglépd, amit kell. Így a hatékonyság és az eredmény szintén a te kezedben van.

Hogyan tovább a konzultációk után

A konzultációkat követően vagy akár már azokkal egyidőben, a heti rendszerességű webináriumokat javaslom.

Ez kiváló eszköz arra, hogy tovább veled lehessek a folyamatban akkor is, amikor éppen nem merülünk hosszas beszélgetésekbe, de hogy mégis segíthesselek a figyelmedet a lényegen tartani, és hogy a későbbiekben felmerülő kérdéseidre is választ kaphass. Ugyanis minden webináriumon válaszolok kérdésekre is.

Természetesen bármikor részt vehetsz a későbbiekben is konzultációkon, vannak, akik egy bizonyos idő elteltével ismét hasznosnak találják a felmerülő magán jellegű kérdések tisztázását.

Kifejezetten erre van a lenti “Gyengéd mélység” nevű több alkalmas csomag, amely azoknak szól, akik már ráláttak velem az elme működésének alapjaira és ezért az első, nagyobb hangvételű beszélgetést több, rövidebb alkalom követi. Itt általában elegendő két hetente találkoznunk, így egy hosszabb időszakot felölelő kapcsolatot tartunk.

Természetesen az online kurzusok elvégzését is mindig szeretettel ajánom a konzultációktól függetlenül is, hiszen azokban is csodásan elmélyülünk egy-egy témában.

Konzultációk pároknak

Ami még érdekelhet, ha te és a párod is nyitott rá, a páros konzultációk. Ezeken a cél a belső működéseitek megismerése, a kapcsolatotok összehangolása és persze a harmonikus irányítása. Ugyanakkor itt is fontos, hogy mielőtt együtt, hármasban elbeszélgetünk, külön-külön is legyen egy rálátásotok a belső működéseitekre. Mert így a legeredményesebb, hiszen a párkapcsolat két főből áll, és mind a kettőtöknek tudnia kell, hogy számára egyénileg mi a kulcs a megoldáshoz. Így egy új módon ismerhetitek meg egymást is, és a sérelmeken túli összhangban működhettek együtt. A páros konzultációs csomag egyéni és közös alkalmakat is tartalmaz, és a "Szeress és légy szabad!" nevet kapta. Részletekhez görgöess a lap aljára és kattints a konzultációs csomagra.

Összegzés

Szeretettel várlak tehát ezekre az izgalmas és mély önmegismerő találkozásokra. Válaszd ki a számodra legkényelmesebb formát, és találkozzunk élőben!

Betekintés néhány nyilvános beszélgetésbe

Az alábbi kivételes felvételeket a résztvevők előre, tudatosan vállalták, hogy nyilvánosan megoszthassuk tapasztalataikat és felfedezéseiket mindenkivel. Köszönet érte. Az egyéni konzultációk egyébként mindig privát módon, könnyed és szeretetteljes hangulatban történnek, mindenki magánéletének tiszteletben tartásával. Témái mindig az adott egyén igényeitől, nyitottságától és attól függnek, hogy mire "van szüksége", ill. mire "áll készen".

Jelentkezés, időpontfoglalás

Válassz a lenti konzultációk közül, majd:
1. Kattints a kívánt konzultációra

2. Jelentkezz és rendezd a díját (bankkártyás fizetéssel)
3. Foglalj időpontot (az online naptár segítségével vagy egyéni egyeztetés alapján)

Ajándék videó mindenkinek:
A konzultációkat megelőzően hozzáférést kapsz egy 1 órás, előkészítő, ajándék videó anyaghoz is. Ez segít, hogy a beszélgetésünket megalapozza és így több időt tölthessünk a személyes témákkal.

Powered by Kajabi