Légy önmagadhoz őszinte az "úton"

Önmagadhoz őszintének lenni a kulcs a tudatossághoz. Kezdd el beismerni, hogy mi történik benned. De ne állj meg semmilyen válasznál, ugyanis mindig több van amögött is. Ez a kulcs. Amíg meg tudod fogalmazni a következtetést, mindig van egy még mélyebb szint, ahová tovább mehetsz és megfigyelheted. A tudatalatti mechanizmusok, öröklött információk, karma, előző életek, stb. csupán az emberi élet mivoltjára vonatkoznak. Mindaddig, amíg azzal korlátozod önmagadat, hogy azt hiszed, hogy a tested tartalmaz téged, csupán ezen témákon belül találsz válaszokat, és ezek nem fogják megválaszolni legjelentősebb kérdéseidet, sem nem oldják meg a problémáidat.

De te ezeken hatalmas mértékben túl vagy, úgyhogy menj még mélyebbre, tekints még ennél is tovább. És ha a meditáció segít, hogy ezt megtedd, akkor használd. De tudd, hogy önmagad tudatában lenni napi néhány percre vagy órára, nem elég, ha fel akarsz ébredni. Kezdd így. Ugyanallor ha már felfedezted, hogy semmi, ami ebben a világban elmúlik elégít ki igazán, akkor hozd figyelmedet az ismeretlen irányába, valódi önmagad szépsége és misztériuma felé olyan gyakran és olyan hosszasan, ahogyan csak tudod. Az elméd szokásai újból és újból megjelenhetnek, de te nem függsz az elmédtől. Sőt, meg fogod látni, hogy az elme csak  egy igen kis része létezésednek, és semmivel nem valóságosabb, mint bármely gondolatod. Te maga vagy a Végtelen. Semmi nem korlátozhat téged.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.