A legvégső jó

Tudatosságként megmozdulásaid harmóniában vannak és egybeesnek a legfelsőbb jóval, attól függetlenül, hogy minek tűnnek. Ez azt is jelenti, hogy mások nem feltétlenül fedezik fel ezt a tetteid mögötti magasabbrendű motivációt. Gyönyörűnek és közérthetőnek is tűnhetnek, ugyanakkor úgy is megmutatkozhatnak, mint amikor Jézus "a templomban kalmárokat talált,... és mind kiűzte őket a templomból,... a pénzváltók pénzét szétszórta, asztalaikat felforgatta,...".

Lehet, hogy te vagy az egyetlen, aki tudja, hogy aktivitásod honnan fakad. És ez rendben van. Amikor ébredezni kezdesz, lehet, hogy olyan dolgokon kapod magad, amelyek egyáltalán nem jellemzőek rád, és családod illetve barátaid lehet, hogy egyáltalán nem értenek meg téged emiatt. De te tudni fogod a legmélyebben, hogy akkor az a legjobb dolog, ami csak történhet. Légy ám résen, légy őszinte magaddal és láss át önmagadon. Ha igaz helyről fakad, akkor a legmagasabb jót szolgálja, ellentétes esetben viszont, ha csak kifogásként, vagy elmédből fakadó oknak használod, akkor csupán képzelt személyiséged önpusztító játékainak részévé válik, és ugyanúgy fájni fog, mint minden egyéb elmejátékod.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.