Tudatosság, ébredés, szabadság és önmegvalósítás

Önmagad megismerése a legnagyobb felfedezés, amiben valaha is részed lehet. Olyan, mintha újraszületnél egy új, örömteli életbe, miközben a régit gyengéden és megbánások nélkül magad mögött hagyod. Ahhoz, hogy felébredj életed rémálmából, hajlandó kell, hogy légy, hogy felfedezd belső működésedet, és hogy engedd, hogy a korlátozó gondolataidat, elképzeléseidet, érzelmeidet és szokásos életszemléletedet. Ehhez több eszköz is hozzásegíthet.

Nerella, tudatosság, céltábla

Egy gyengéd, ugyanakkor célirányos iránymutatás segít felfedezned, hogy mi tart vissza, hogy mi az, ami itt és most van, és segít, hogy megláthasd a valóságot és valódi önmagadat. Bár a dualitásból a non-dualitásba történő belemerülés csak egy elképzelés, hiszen egyedül a tudatosság létezik, és te mindig is a te “magasab éned” voltál. Te mindig is az ÖNVALÓ voltál és vagy. Végtelen módon boldog lehetsz. Ennek a legmélyebb felismerése által teljes szabadságot élhetsz, és igaz önmagad fényleni kezd, lekerülhetetlenül. Szerelmesnek lenni az életbe semmilyen korábban átélt szerelem-élményedhez nem hasonlít. Szíved teljesen nyitva van, és élvezi ezt a soha véget nem érő színes táncot, amit életnek hívunk.

Nerella, tudatosság, vízcsepp

Amint felismerted, hogy élettörténeted és személyiséged javítgatása csupán átmeneti megoldásokat hoz, érezni fogod az éhséget, hogy “végigmenj”, hogy teljes mértékben elmerülj önmagadban. Ez lehetővé teszi számodra, hogy felfedezd, hogy a végső igazsággal összhangban mozogva erőfeszítésnélkül teheted a dolgokat. Ez az igazi Önmegvalósítás. A léted forrása az összes energiának a forrása, amire csak valaha is szükséged lehet, hogy elérd, bármi felé is húz a benned égő tűz, hogy megvalósítsd. Amint ez a tűz és szeretet az időtlen igazság felé fordul, felégeti az összes személyes vágyadat, és céljaid egy harmonikus játék részévé válnak, amely összhangban van léted igazságával, és hatalmas örömöt hoz, amelyet másokkal is megoszthatsz.

Nerella, tudatosság, szem

Egynek lenni mindenkivel több, mint minden létezővel összeköttetésben lenni. Hiszen csupán egyetlen végtelen létező néz keresztül mindannyiunk szemén. Mindenben és mindenkiben felismered önmagad, túláradó szeretettel, tisztelettel és több örömmel, mint valaha is azelőtt. A jelenlét jelenléte láthatatlan, igen finom, ugyanakkor erőteljesebb, mint bármi. Ez maga a tudatosság. Számodra a legtermészetesebb és a legörömteljesebb, mert ez az, aki valjában vagy. Maga, az ébrenlét. Add fel az összes elképzelésedet, olvadj bele, és felfedezed, hogy valódi önmagad soha nem hal meg, nincs vesztenivalója, és hogy ezt mindig is tudtad.

Ízelítő a bejegyzésekből

Összes bejegyzés

"Egy új énem került elő belőlem..." | Levél

Bevezető az önismeretbe: A KULCS

Légy önmagadhoz őszinte az "úton"

Hajnal volt | Vers