Intenzív Workshopok

Egész napos interaktív önismereti programok

KÉT ÚJ WORKSHOPPAL BŰVÜLTÜNK!

Meghosszabbítottuk a kedvezményes hozzáférést, élj vele, amíg tart!

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

🎁 JÓ HÍR: AZ ELSŐ PROGRAM MELLÉ A MÁSODIKAT MOST AJÁNDÉKBA KAPOD!

🏷 MEDDIG TART AZ AKCIÓ?
Az "Egy árán kettő" (2in1) ajánlat 2021 június 30-ig érhető el.

💰 MENNYIBE KERÜLNEK?
A kiválasztott két program ára együttesen EREDETILEG 50.000,-Ft lenne, de most a kettő egy árán, tehát
MOST CSAK 25.000,-Ft-ÉRT a tiéd lehet!

🕘 MILYEN HOSSZÚAK?
Mindkét workshop egy-egy teljes napot vesz igénybe, így két nap alatt elvégezhető, de a kényelemért most 3 napos hozzáférést biztosítunk.

🗓 IDŐPONTOK
Bármely napokon elvégezhetőek online, a befizetéstől számított 72 órás folyamatos hozzáféréssel.

🌐 HOL VÉGEZHETŐEK EL?
Ezen a weboldalon oldalon végezheted el őket. Miután megvásároltad őket, egyből hozzáférésed lesz mind a kettőhöz.

💻👩‍🏫✍️ HOGYAN ZAJLANAK?
Online előadással és a te aktív részvételeddel, önismereti napló készítésével is történik, ahol az elméleten túl gyakorlati tippeket is kapsz.

MIRŐL SZÓLNAK A WORKSHOPOK?

Kettő az egyben kombinációk

A programok elzégzése egyenként kb. 6 órát, tehát (szünetekkel) egy hagyományos workshop teljes napját veszi igénybe, mintha csak bent ülnél egy egész napos tréningen, ezért ajánlom őket reggel elkezdeni. Két nap alatt kényelmesen elvégezhető a két kurzus, de a könnyedség kedvéért 72 órás (3 napos) hozzáférést kapsz hozzájuk.

2in1 workshopok

Válassz és kattints a képre!

Néhány visszajelzés

A betegségek lelki okai

A betegségek lelki okai
Ági (36)
"Olyan dolgok és érzések idéződtek fel ma bennem, amiket még gyerekkoromban éreztem, amikor egy nehezebb helyzettel szembesültem. Most más szemmel kezdtem el látni saját magamat, a testemet és a problémáimat. El kezdtem észrevenni azt, ami elől eddig menekültem, és már látom, hogy meg tudom oldani őket. Megtaláltam hozzá az erőt, és már nem kell menekülnöm a fájdalmas rossz érzésekbe. Egy új életet kaptam, és tudom, hogy ez az egészséget is meghozza, köszönöm!"

Párkapcsolat, Szerelem, Szex

Párkapcsolat, Szerelem, Szex
Regina (41)
"Köszönöm ezt a napot. Hihetetlen dolgok történtek velem. Számomra a legmeghatóbb pillanatok azok voltak, amikor szembesítettél magammal, bár nem is gondoltam, hogy a program után tényleg el tudom majd fogadni magamat. Most már tudom, hogy a párkapcsolatomnak is ez a kulcsa, meg az őszinteség, amit most már jobban látom, hogy hogyan működik bennem. Látom azt is, hogy mit kell másképp tennem, és hálás vagyok, hogy a segítségeddel egy új utat találhattam önmagam és a párom felé is."

Az érzelmi intelligencia fejlesztése

Érzelmi Intelligencia
Niki (28)
"Kedves Nerella!
Én szembe kerültem saját magammal már az első órában. Rávezettél, hogy hogyan tudok önmagam lenni, úgy hogy ne tegyen keresztbe a saját félelmem. Hogy dönthetek arról, hogy benne maradok-e vagy egy pillanat alatt ki tudjak lépni. Ami eddig láthatatlan volt, az most látható lett a tudatalattimból. Megláttam a lényeget és a saját belső énemet. Hogy fontos vagyok magamnak, és hogy csakis én dönthetek. Köszönöm, köszönöm, köszönöm."

Powered by Kajabi