TUDATOS JELENLÉT ELŐADÁS ÉS GYAKORÓ ÓRA

Erre mindenki jöhet feltétel nélkül 😉

Tudatos önismereti túrák - Nerella

Különleges találkozó

Ilyenen még biztosan nem voltál, és ha nem jössz, de elmesélik, azt kívánod majd, hogy bárcsak te is itt lettél volna...

Az is nyilvánvaló, hogy hasznosítani fogod sokat a jövőben is.

Tehát egy különleges találkozóra hívlak. Egyedi, interaktív és erőteljes. Elmélet és gyakorlat ötvözve van benne, és a felmerülő kérdésekre is megjelennek a válaszok.

Tudatos önismereti túrák - Nerella

Mi az a Tudatos Jelenlét?

Tudatosan élni, ébernek lenni, tudatában lenni annak, ami történik, illetve annak, aki/ami vagyunk, természetes képességünk. Mégis, a legtöbben csak hisszük, hogy tudatosan élünk. Olvasd tovább a lap aljára görgetve...

Tudatos önismereti túrák - Nerella

Miről szól a program?

Fókuszban a mindfulness, a keleti bölcsek, ill. a pszichológia által is oly sokat vitatott téma: a Tudatos Jelenlét. A jelenlegi életmódodba illeszthetően, a mindennapokba ültetve tapasztalhatod meg, hogy hogyan légy igazán jelen, és hogy hogyan alkalmazd ezt az életed minden területén.

Tudatos önismereti túrák - Nerella

Aktivitás és meditáció

Közös együttlétünk minden pillanata segít, hogy elméd elcsendesüljön, és tudatosan irányíthasd a figyelmedet a pillanatra, valódi természetedre, a céljaidra ill. tevékenységeidre. A mindent átható csend, ami mindig is jelen volt az életedben, most ismét barátoddá válhat, ill. még inkább mélyülhet.

Tudatos önismereti túrák - Nerella

A program menete

Egy rövid bevezető előadást követően olyan tevékenységekkel folytatjuk, amely a tudatos jelenlét élvezetes felfedezését és begyakorlását teszi lehetővé. Imádni fogod! 😉 Természetes módon ragad itt magával az élet lüktetése, az Itt és Most valósága.

ÚJ IDŐPONT

🗂 Feltétele nincs, mindenkit szeretettel fogadunk
Mivel a kellemes hangulatú Jurta Vendéglőben látnak minket szeretettel.

 🗓 Időpontja
2021. október 17. vasárnap, 15:00-17:00 óráig

📍 Helyszín
2099 Dobogókő, Eötvös sétány 10., Jurta Vendéglő
(A bővülő Zsindelyes Vendéglő mögött álló Jurta Vendéglő fogad minket.)

✅ Részvételi díj
2.000,- Ft 

🚘 🚌 Megközelítés
Autóval és tömegközlekedéssel (MÁV / BKK) is lehetséges.
A jelentkezést visszaigazoló emailben küldünk segítséget a fentiekhez.
Ismerősök, barátok jöhetnek együtt, ezt kérjük, beszéljétek meg egymás között.

👩🏻👱🏼‍♂️ Kérünk, jelentkezz minél előbb az alábbi űrlap kitöltésével!

Jelentkezés

2021. október 17. vasárnap, 15:00-17:00 óra
Dobogókő

(Ezzel az ingyenes hírlevelünkre is feliratkozol.)

Mi az a Tudatos Jelenlét?

Tudatosan élni, ébernek lenni, tudatában lenni annak, ami történik, illetve annak, aki/ami vagyunk, természetes képességünk. Mégis, a legtöbben csak hisszük, hogy tudatosan élünk.

Sokan, a múlt emlékeivel és a jövő terveivel vagyunk elfoglalva rendszeresen lemaradunk arról, amit örömmel és hatékonyan élhetnénk meg. Azt kívánjuk, bárcsak tudnánk a megoldást, pedig az mindig is itt volt, a kezünkben.

Tudatos jelenlétben nem csak érzékeljük, amit tapasztalunk, amit átélünk és amit érzünk az Itt és Most-ban, de tudatosak is vagyunk rá.

Ezt persze nem tanulni kell, hiszen egész életünkben ismertük, hanem gyakorolni, hogy mindennapjaink részévé válhasson.

A tudatos jelenlét nem tudatállapot-változást eredményez, hanem egy természetes létállapot válik általa az életünk alapjává, amiben magabiztosak, eredményesek, és örömteliek lehetünk.

A testtudatosságtól, az mozgástól kezdve a kreatív alkotói tevékenységeken át a beszédig, bármilyen tudatos tevékenység segíthet ennek a begyakorlásában.

Mára a pszichoterapeuták is felfedezték ezen gyakorlatok értékét, és ezek a tudományos kutatási eredmények igazolják a hatékonyságukat is.

A beszűkült és folyton csapongó figyelem a stresszes világban szokásossá vált, de most a figyelem irányítását kézbe vesszük ezen gyakorlatokkal, ezáltal fókuszunk is fejlődik, majd egyszer csak átfordul, és tágabb perspektívájúvá válik. Ezáltal olyan dolgokra is lálátást nyerünk, amiket korábban homály fedett, és az ötletek, eszközök és a megvalósítás mesterévé is válhatunk.

Mivel a tudatos jelenlétben nem a hitrendszer irányít, így a spontán, intuitív, kreatív és örömteli aktivitás mindennapossá válik. A belső egyensúly megélése bármely tevékenység végzése közben természetes lehet.

A lelki és az energetikai blokkok is oldódnak a tudatos jelenlétben, válaszokat kaphatunk a legbelsőbb kérdéseinkre, és az egészségünk is rendeződik a belső egyensúly hatására.

Mivel mindig "jelen vagy", a Tudatos Jelenlét megélése az egyik legtermészetesebb lehetőség, amellyel lelkes, örömteli, könnyed és szabad emberként vehetsz részt az Itt és Most csodájában.

Itt már nem áhítozol, hanem beteljesítesz, aratsz és együtt élvezed a körülötted lévőkkel a hatékonyság, a bőség, a szabadság és az öröm minden percét és pillanatát.

Jelentkezem
Powered by Kajabi