Mától a lemondásig havonta 14.990,- Ft

Egy fiók már létezik az e-mail címét. Ez te vagy?

Jelentkezz be
2sivl8frstq72gwj2pok sunset2 webinarium nerella tudatossag

Webináriumok - havonta megújuló hozzáférés

Folyamatos hozzáférés, amely a hónap bármely napján indulhat. 


Hozzáférés
Az élő adásokhoz és a Webinárium Tudástár felvételeinek tartalmához is hozzáférést kapsz a befizetés napjától számítva, havi ciklusokban megújulva. Ehhez a következő űrlapon megadott email címmel és jelszóval bejelentkezve férhetsz majd hozzá.

Előfizetés folyamatossága
Ha bármilyen okból az első hónapon belül lemondod a megújuló előfizetést, akkor a 30 napos hozzáférési vásárlás lép életbe, amelynek díja 16.500,- Ft, és így a fennmaradó 1.510,- Ft is kiszámlázásra kerül.

Előfizetés lemondása
Az előfizetés megszüntetéséhez a www.nerella.hu weboldalon bejelentkezve a felhasználói fiókodba, a fizetési részleteknél van lehetőséged. Ekkor az aktuális előfizetői hónap végén a hozzáférésed is megszűnik. 

Fontos
Ha szeretnél kapni emailes emlékeztetőt a belépéshez szükséges információkkal az élő webináriumok előtt, ill. támogató jellegű szövegeket, videókat és program információkat, akkor iratkozz fel az email értesítőnkre a következő táblázatban a kipipált rublikával.

Felelősségvállalás
Bármely Nerella által szervezett online ill. személyes programon való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Nerella nem diagnosztizál és nem gyógyít.

Fizetés
Online, bármilyen bankkártyával. A tranzakciót a PayPal online fizetési rendszere kezeli. Nem baj, ha nem rendelkezel PayPal fiókkal. Bármilyen bankkártyát használhatsz. A PayPal megbízható, ingyenes, világszintű szolgáltatást nyújt, ezért örömmel használjuk.
Egyszerű: A fizetési oldalon csak válaszd ki a használni kívánt nyelvet, majd töltsd ki a szükséges mezőket.

Számlázás
Számlát elektronikusan küldünk az általad megadott email címre.

Megvásárlásához töltsd ki az adatokat, majd kattints a sárga gombra, ami a fizetési oldalra visz.