4500,- Ft

Egy fiók már létezik az e-mail címét. Ez te vagy?

Jelentkezz be
C2jawzr2yfejv1yaxorg sunset webinarium nerella tudatossag

1 napos (24 órás) Webinárium és Tudástár hozzáférés

Bármely nap bármely órájában indulhat.


Hozzáférés
A Webinárium Tudástár felvételeinek tartalmához kapsz hozzáférést a befizetéstől számított 1 napon (24 órán) át, ill. ha a 24 óra során élő adás is van, akkor azon is részt vehetsz. Mindehhez a következő űrlapon megadott email címmel és jelszóval bejelentkezve férhetsz majd hozzá.

Ingyenes
Ha szeretnél kapni ingyenes, támogató jellegű szövegeket, videókat és egyéb információkat, akkor iratkozz fel az email értesítőnkre az űrlapon kipipált rublikával.

Felelősségvállalás
Bármely Nerella által szervezett online ill. személyes programon való részvétel a résztvevő saját felelősségére történik. Nerella nem diagnosztizál és nem gyógyít.

Fizetés
A PayPal egy biztonságos, egyszerű, ingyenes, online fizetést nyújtó, világszintű szolgáltatás, ezért örömmel használjuk. Figyelünk a biztonságra... Nem baj, ha nem rendelkezel PayPal fiókkal, mert bármikor létrehozhatsz és használhatsz egyet ingyenesen. A következő, fizetési oldalon válaszd ki a használni kívánt nyelvet, majd töltsd ki a szükséges mezőket.

Számlázás
Számlát elektronikusan küldünk az általad megadott email címre.

Megvásárlásához és a felhasználói fiók létrehozásához, ill. hozzáféréshez töltsd ki az adatokat, majd kattints a sárga gombra.